About me

Hey, leuk dat je een kijkje komt nemen! Ik ben Jessie, 36 jaar, mama van Sven en vriendin van Stefan. Op mijn blog deel ik de dingen die mij bezig houden, over het moederschap, mijn studie en loopbaan, mijn creatieve uitspattingen en andere leuke en gezellige dingen. Dus lees lekker mee en ik hoor ook graag wat jouw mening en ervaring is!

Wat leuk dat je iets meer over mij wilt weten! Daar gaan we dan:

Samen met mijn 2 mannen woon ik in een klein stadje in Drenthe. Ik heb een Bachelor degree in Social Work (SPH) en 3 dagen in de week werk ik als onderzoekscoördinator binnen een SGLVG instelling. Daarnaast volg ik de opleiding Algemene Cultuur Wetenschappen aan de Open Universiteit Nederland en een cursus Illustreren via de LOI. Stiekem hoop ik ooit nog eens een deel van mijn salaris te kunnen verdienen met illustreren!

Ik ontdek graag de wereld om mij heen door minimaal eens per jaar een stukje buitenland te bezoeken. Maar ik vind het ook heerlijk om lekker op stap te gaan met vriendinnen in eigen land, een leuke TV-serie te kijken en ondertussen iets leuks in elkaar te haken, een goed boek of de Flow te lezen, of iets lekkers te koken of bakken.

Een passie heb ik voor historie, vooral de Late middeleeuwen en het begin van de Vroegmoderne Tijd vind ik erg interessant. Sinds een jaar ben ik vrijwilliger in het Stedelijk museum van mijn woonplaats en geef ik af en toe een stadswandeling. Daarnaast kijk ik graag documentaires of lees ik boeken over dit onderwerp en tijdens vakanties vind ik het ook heerlijk om door oude kastelen, kerken of ander oude gebouwen te dwalen en me voor te stellen hoe mensen daar vroeger leefden!

Op creatief gebied ontdek ik steeds meer leuke nieuwe dingen. Ik probeer ons dagelijks leven vast te leggen voor mijn zoontje en mijzelf in mijn Travelers Notebook. Daarnaast vind ik het in mijn spaarzame vrije uurtjes leuk om te teken, te haken, een mixed media pagina te maken of een naai project op te pakken. Ik ga graag naar workshops en spendeer veel avonden, onder het genot van een lekker wijntje, in mijn eigen “freubel hokje”!

Heb je vragen of opmerkingen voor mij of mijn blog laat dan een reactie achter of stuur een mailtje naar aboutjessienl@gmail.com

Lieve groetjes

Jessie