Test 1, 2, 3

Misschien toch maar weer gaan bloggen..? Het blijft toch een beetje kriebelen! Maar waarover dan? Er zijn zoveel leuke onderwerpen! Zal ik een schema maken van wanneer ik over welk onderwerp zal bloggen, schema’s maken ben ik goed in, me eraan houden dan weer een stuk minder! : ) Ok√©, misschien dan geen schema, maar gewoon lekker bloggen als ik er tijd maar vooral ook zin in heb. En het onderwerp? Ook gewoon lekker de dingen waar ik tegenaan loop in het dagelijks leven. Over het opvoeden van ons 2 jarige zoontje, de creatieve uitspattingen die ik soms heb, mijn studie en loopbaan waar ik af en toe ook nog wat tijd voor probeer vrij te maken en ander dagelijkse beslommeringen. 

Je ziet het ik ga weer een poging doen, hopelijk lees je gezellig mee.. 

Een nieuw huis!!!


nieuw huis

Joehoe… na meer dan vier en een half jaar hebben wij begin 2015 eindelijk ons huis verkocht! Het heeft zolang geduurd en het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk allemaal maar het lijkt nu toch echt te gaan gebeuren want, na een stresvolle huizenjacht, hebben we uiteindelijk ongeveer 2 weken geleden ook een nieuw huis gekocht! We zijn er zo blij mee! Eindelijk een tuin, zo vanuit de woonkamer lekker op ons eigen terras zitten met een kopje koffie op de zondagochtend. Ik kan niet wachten tot het zover is! 

BIG zeezoutshampoo van Lush, de fijnste shampoo ooit!!!

 

2014-03-31 22.50.22

De meeste shampoo's vind ik oké! Ze ruiken lekker en maken mijn haar schoon en dat is eigenlijk wat ik van een shampoo verwacht. Maar deze BIG zeezoutshampoo van Lush is echt anders dan alle andere shampoos die ik ooit heb gebruikt! Ondertussen ben ik begonnen met mijn derde potje en wanneer ik weer in een Lush shop kom ga ik zeker weer eentje inslaan! Benieuwd waarom ik deze shampoo zo geweldig vind…

Liebster Award

liebster-award-main
 
In maart van dit jaar ben ik door Erin van Blueberrydreamers genomineerd voor de Liebster Award. Dat vond ik toen erg lief van haar maar helaas heb ik er destijds niets mee gedaan omdat ik net mijn Blog had opgestart en al moeite had om elke week een weekoverzicht te maken, laat staan aanvullende artikelen te schrijven. Na een lange stilte op aboutjessie.nl wil ik nu toch weer mijn best gaan doen om heel regelmatig een artikel te schrijven. Ik kon niets in de ‘ Liebster Award regels’ vinden over een tijdslimiet dus ga ik er vanuit dat ik nog gebruik mag van mijn nominatie! Een goede start om mijn blog weer nieuw leven in te blazen vond ik! 
 

About Jessie week 13 2014

Maandag is de hond van mijn broertje geslaagd voor zijn puppy diploma, zo trots! Dus ging ik woensdagmiddag even gezellig langs om met mijn broertje en schoonzusje te lunchen en natuurlijk ook even met Chevy te knuffelen! Zaterdag gingen we lekker uit eten met vrienden bij de Japanner en zondag hielden we de grote lente schoonmaak, heerlijk zo`n frisse wind door ons huis…

About Jessie week 11 2014

Afgelopen week ben ik sportief begonnen met een bezoekje aan de sportschool. Tijdens de lunch hebben mijn collega`s en ik heerlijk genoten van het lekkere weer en de schattige jonge geitjes die net geboren waren. Op donderdag had ik een Studium Generale van mijn werk en ik sloot deze week af met een gezellige verjaardag dag van mijn vader. Hij vierde het zondag maar is vandaag officieel 64 jaar geworden, gefeliciteerd pap!

Nieuwsgierig geworden naar mijn week…

Verjaardagscadeau van mijzelf aan mijzelf!

Vorige week vrijdag heb ik de respectabele leeftijd van 32 jaar bereikt. Zelf ben ik ondertussen wel gewend aan de 3 voor mijn leeftijd maar mijn vriendinnen hebben er duidelijk nog wat moeite mee. Het merendeel kwam binnen met de tekst: "32 Jes, dat klinkt toch wel heel oud!" Helaas ben ik de oudste van het stel, al zou je dat niet zeggen! Dit zeg ik niet om mijzelf op de borst te kloppen maar omdat dit vroeger vaak pijnlijk duidelijk werd tijdens het uitgaan. Iedereen mocht vrolijk doorlopen bij een kroeg of discotheek, alleen ik werd altijd gevraagd om mijn identiteitskaart te laten zien, zelfs wanneer ik met mijn 4 jaar jongere broertje op stap ging! Ach…, in die tijd vond ik dat vervelend maar op latere leeftijd pluk ik daar de vruchten van. Dat neemt niet weg dat ik wel altijd het spits af mag bijten en de rest van mijn vriendinnen nog even kunnen wennen aan het nieuwe getal dat ook hun leeftijd zal worden!

Benieuwd wat ik kreeg voor mijn 32e verjaardag en wat ik mezelf cadeau heb gedaan….. lees dan snel verder!