Een nieuw huis!!!


nieuw huis

Joehoe… na meer dan vier en een half jaar hebben wij begin 2015 eindelijk ons huis verkocht! Het heeft zolang geduurd en het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk allemaal maar het lijkt nu toch echt te gaan gebeuren want, na een stresvolle huizenjacht, hebben we uiteindelijk ongeveer 2 weken geleden ook een nieuw huis gekocht! We zijn er zo blij mee! Eindelijk een tuin, zo vanuit de woonkamer lekker op ons eigen terras zitten met een kopje koffie op de zondagochtend. Ik kan niet wachten tot het zover is! 

Voordat wij zijn gaan samen wonen in Zwolle had ik 4 jaar in Groningen gestudeerd. Ik zat nog met mijn hoofd in het studentenleven en zag het helemaal niet zitten om in het kleine stadje te gaan wonen waar Stefan en ik allebei vandaan komen. Dat kan over een paar jaar ook nog wel wanneer wij ons echt gaan settelen en een gezinnetje gaan stichten was mijn motto. (Wist ik toen veel dat het verkopen van ons huis en het stichten van een gezinnetje zolang op zich zou laten wachten!) Stefan werkte toen der tijd op Schiphol dus Groningen was geen optie omdat het voor hem dan te ver reizen zou zijn om elke dag thuis te komen en ik dan weer de hele week alleen zou zijn en dat was nou juist niet de bedoeling van samenwonen! Ik wilde nog wel wat verder richting het westen wonen voor een paar jaar maar Stefan liever niet dus Zwolle werd de compromis! 

7 jaar hebben wij met heel veel plezier in ons appartementje in Zwolle gewoond. Elk jaar met Bevrijdings Festival was het zoete inval bij ons in huis, heerlijk, we konden zo naar het Fesival terrein toe lopen. Even een lekkere cappuccino halen bij de Starbucks op zondagmiddag of een drankje doen op het terras met mooi weer! Dat zijn dingen die ik in onze nieuwe woonplaats wel zal gaan missen. Maar we krijgen er ook heel veel voor terug! Een fantastisch huis, familie en vrienden om de hoek, kan ik zo ff binnen wippen voor een bakkie koffie! Who needs the Starbucks…. euhm, nou ja, ik waarschijnlijk toch ook wel zo af en toe! Maar dan pak ik gewoon de auto of de trein voor een dagje herinneringen ophalen in Zwolle! 

 

Jessie

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter