BIG zeezoutshampoo van Lush, de fijnste shampoo ooit!!!

 

2014-03-31 22.50.22

De meeste shampoo's vind ik oké! Ze ruiken lekker en maken mijn haar schoon en dat is eigenlijk wat ik van een shampoo verwacht. Maar deze BIG zeezoutshampoo van Lush is echt anders dan alle andere shampoos die ik ooit heb gebruikt! Ondertussen ben ik begonnen met mijn derde potje en wanneer ik weer in een Lush shop kom ga ik zeker weer eentje inslaan! Benieuwd waarom ik deze shampoo zo geweldig vind…

Toen ik mijn collega vertelde dat ik tijdens een dagje shoppen in Utrecht ook bij de Lush shop langs zou gaan vroeg ze mij een potje BIG zeezoutshampoo voor haar mee te nemen. Vóór dit shop tripje had ik nog nooit van deze shampoo gehoord maar toen ik een potje voor haar kocht heb ik er natuurlijk even aan gesnuffeld! Het rook heerlijk maar het was ook erg prijzig dus ik besloot toen het niet te kopen! Maar een paar weken na mijn eerste kennismaking met deze goddelijk ruikende shampoo gingen mijn vriend en ik met onze vriendjes en vriendinnetjes een weekendje naar Antwerpen en daar is ook een Lush shop! Voor de tweede keer had ik het potje heerlijk geurende shampoo in mijn handen en deze keer kon ik het niet weerstaan en daar ben ik nu nog steeds blij om want… ohhhh wat een heerlijkheid!

2014-03-31 22.48.062014-03-31 22.48.56

Ik was er het liefst iedere dag mijn haar mee (dat doe ik natuurlijk niet, want dat is erg slecht voor mijn haar en mijn portemonnee!) maar het ruikt zo lekker! Het is onder andere gemaakt van zeezout en dat merk je direct wanneer je je hand in het potje steekt! Het is een beetje korrelige substantie die de eerste keer wat raar aan kan voelen! Wanneer je het echter in je haar sopt merk je al gauw dat de korrels verdwijnen en de shampoo heerlijk gaat schuimen! Wanneer je per ongelijk wat zeep in je mond krijgt zul je het zout ook proeven! (Niet aan te raden trouwens) Door de grove structuur van de shampoo krijgt je haar meer volume na het wassen en … ik kan er niet over ophouden, ruikt het verukkelijk! Ik ben verliefd!!
 
Heb jij deze shampoo ook wel een gebruikt? Wat vond jij ervan? Heb jij ook een verzorgings of beauty product waar je helemaal verliefd op bent?

Jessie

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  Issie

  |

  Absoluut de heeeeerlijkste shampoo ooit. Een feestje onder de douche.

  Reply

  • Avatar

   jessie

   |

   Precies wat je zegt! Een feestje onder de douche!

   Reply

Laat een reactie achter