Liebster Award

liebster-award-main
 
In maart van dit jaar ben ik door Erin van Blueberrydreamers genomineerd voor de Liebster Award. Dat vond ik toen erg lief van haar maar helaas heb ik er destijds niets mee gedaan omdat ik net mijn Blog had opgestart en al moeite had om elke week een weekoverzicht te maken, laat staan aanvullende artikelen te schrijven. Na een lange stilte op aboutjessie.nl wil ik nu toch weer mijn best gaan doen om heel regelmatig een artikel te schrijven. Ik kon niets in de ‘ Liebster Award regels’ vinden over een tijdslimiet dus ga ik er vanuit dat ik nog gebruik mag van mijn nominatie! Een goede start om mijn blog weer nieuw leven in te blazen vond ik! 
 
Hier zijn de regels voor de Liebster Award:
 1. Je moet diegene die je genomineerd heeft benoemen in je artikel.
 2. Je moet antwoord geven op de 11 vragen die de persoon die je genomineerd heeft voor je heeft bedacht. 
 3. Je moet 11 willekeurige feiten over jezelf benoemen in je artikel. 
 4. Je moet 11 bloggers, die minder dan 200 volgers hebben, nomineren voor de Liebster Award en 11 vragen voor hen bedenken.
 5. Je kan diegene die jou heeft genomineerd niet opnieuw nomineren. 
 6. Je moet de genomineerde bloggers vertellen dat je hen hebt genomineerd. 
De vragen die Erin voor mij bedacht heeft: 
 1. Waar ben je wel eens op betrapt? Als klein meisje mocht ik bij de tandarts altijd een cadeautje uitzoeken na de controle van mijn gebit. Één keer kon ik niet kiezen en heb ik stiekem 2 ringetjes uitgezocht in plaats van 1. Mijn moeder betrapte mij hierop toen we thuis kwamen en heeft mijn direct weer achterop de fiets gezet en is terug gefietst naar de tandarts. Ik moest beide ringetjes teruggeven en mijn excusses aanbieden! Dat was dus de eerste en de laatste keer dat ik iets gepikt heb! 
 2. Wat doe je om jezelf te motiveren? Om mezelf te motiveren probeer ik de dingen waar ik niet zoveel zin in heb zo leuk mogelijk te maken. Huishoudelijke taken doe ik bijvoorbeeld met mijn koptelefoon op, zo kan ik lekker hard mijn favoriete muziek draaien zonder dat anderen er last van hebben. En voordat ik het weet heb ik het hele huis weer spik en span! Ook kan het me soms helpen om mezelf een beloning in het vooruitzicht te stellen, bijvoorbeeld lekker op de bank een tv-serie kijken. 
 3. Momenteel ben je verslaafd aan? (we zijn allemaal wel verslaafd aan iets) Momenteel (maar eigenlijk altijd) ben ik verslaafd aan het kijken van  tv-series. Ik volg een heleboel series en er komen steeds nieuwe bij, een kleine opsomming van de series die ik volg: Bones, The Mentalist, Sons of Anarchy, The Vampiere Dairy’s, The Originals, Reighn, Downton Abby, Homeland, Grey’s Anatomy en nog veel meer!
 4. Wat is het leukste fashion-item dat je ooit hebt gekocht? Oei… Ik heb een heleboel leuke fashon-items gekocht, vind ik zelf natuurlijk! Maar het laatste leuke item dat ik zelf heb gekocht is een nepleren broek/legging met van die geribbelde stukken op de knieën. Mijn vriend vraagt mij vaak of ik op de motor ben als ik die broek aan heb:)
 5. Welk boek ben je aan het lezen op het moment? De blanke Masai van Corinne Hofmann.
 6. Waar ben je deze vragen aan het beantwoorden? Thuis aan de keukentafel met mijn lieve rode kater Boots op mijn schoot! 
 7. Naar wie zou je nu het liefst toe gaan? Naar niemand, de persoon waar ik het liefst bij ben zit tegenover mij!
 8. Als je nu 100 euro zou krijgen en je moest het meteen uitgeven, wat zou je er mee doen? Ik zou een lekker nachtje weg boeken voor mij en mijn vriend, ook al zijn we net op vakantie geweest!
 9. Wat is je lievelingskleur? Paars!!!
 10. Welk bekend persoon zou je wel willen ontmoeten? Euhm… al die mooie mannen die in al die tv-series spelen die ik allemaal volg! En waarschijnlijk zou ik dan geen fatsoonlijk woord meer uit kunnen brengen!
 11. Naar welke wereldstad zou je ooit nog een keer willen? New York!!! Ik ben er vorig jaar voor het eerst geweest en ik zou zo weer terug willen! 
11 willekeurige feiten over mijzelf:
 1. Ik kom eigenlijk altijd te laat! Iedereen weet dit ook en het is zelfs zo dat mijn vrienden voor mij vaak een extra marge van minimaal 15 minuten aanhouden wanneer we ergens afspreken! Tegen iederen wordt dan gezegd dat ze er bijvoobreeld om 9uur moeten zijn en tegen mij wordt dan kwart voor 9 gezegd!  
 2. Ik hou erg van lezen maar ik kan s’avonds vaak niet lang genoeg wakker blijven om ook daadwerkelijk een boek te lezen, gevolg is dat ik eigenlijk alleen op vakantie echt een boek uit lees. 
 3. Ik vind heel veel dingen leuk om te doen en heb daardoor niet genoeg tijd om alles te doen dat ik leuk vind, een goed voobeeld hiervan is Bloggen! 
 4. Ik doe een studie Psychologie aan de Open Universiteit.
 5. Ik houd ervan om me op vakantie helemaal te verdiepen in de geschiedenis van het land waar ik op vakantie ben.
 6. Ik ben gek op muziek en ga regelmatig dansend door het huis met mijn koptelefoon op! 
 7. Zo gauw ik s’avonds thuis kom en ik weet dat ik nergens meer naartoe hoef, doe ik direct mijn sieraden af maak ik mijn gezicht schoon en trek ik lekker mijn huispak aan.
 8. Vroeger luste ik absoluut geen bloemkool, mijn moeder zegt dat ik zelfs als baby de babyvoeding met bloemkool weer uitspuugde, en nu ben ik er nog steeds geen fan van. 
 9. Ik heb erg moeite met het aangeven van links en rechts en vergis me soms met klokkijken in de grote en kleine wijzer.
 10. Ik hou erg van tekenenen en hoop dat ooit nog eens echt goed te leren, misschien zelfs ooit wel mijn geld ermee te gaan verdienen.    
 11. Ik hou erg van een feestje en probeer ook van het leven één groot feest te maken! 
Vragen voor de genomineerden: 
 1. Welke TV-serie kijk je het liefst?
 2. Als je een hele dag helemaal vrij bent wat doe je dan het liefst?
 3. Hoe zou je droombaan eruit zien?
 4. Wat is je lievelingsdier?
 5. Over welk onderwerp Blog je het liefst?
 6. Wat zou je heel graag nog een keer willen leren?
 7. Ik vind het heerlijk dat Nederland 4 seizoenen kent. Wat is jou lievelings seizoen?
 8. Wat is het laatste leuke feestje/concert/uitje waar je naartoe bent geweest en hoelang is dat geleden? (tijd om weer eens een nieuw leuk uitje te plannen?)
 9. Waar ben je dit jaar naartoe op vakantie geweest?
 10. Heb je op dit moment een stopwoordje of dwang handeling? Zo ja, wat is dit dan?
 11. Wat vindt jij het meest vervelende huishoudelijke klusje?
Bloggers die ik nomineer: 

Isabel van http://issiesmind.com/

Kim van http://www.kimbero.nl/

Vera van http://juffrouwx.blogspot.com/

Tessa van http://myversionofevents.nl

Deborah van http://deborahhaakt.blogspot.com/

Marloes van http://jouwfabriek.nl/

Cilla van http://www.puurhomemade.nl/

Merel van http://merely-merel.nl

Lisa van http://Elisabethsmusthaves.com

Marinka van http://www.eetpaleo.nl/

Esther van http://looksbyesther.blogspot.com

Succes dames! Ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden!

Jessie

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (4)

 • Avatar

  Deborah Haakt

  |

  Hoi Jessie, wat leuk dat je me genomineerd hebt! Ik ga aan de slag 🙂

  Reply

  • Avatar

   jessie

   |

   Graag gedaan! Veel succes!

   Reply

 • Avatar

  Tessa

  |

  Wat ontzettend leuk en ik zie het nu pas door de vakantie enzo haha! Leuke vragen, die komen natuurlijk snel online 🙂

  Reply

  • Avatar

   jessie

   |

   Leuk! Geeft niks! Erg benieuwd naar de antwoorden! Succes!

   Reply

Laat een reactie achter