About Jessie week 14 2014

Deze week starten wij zonder brood, ging ik lekker met een vriendin naar de sauna, ontving ik mijn bestelling van BooHoo eindelijk en hadden we op zaterdag openhuizen dag… kijken jullie mee?

2014-03-31 08.00.252014-03-31 09.18.19 

Op maandagmorgen kwamen we er achter dat er geen brood meer in de vrieser lag. Natuurlijk altijd net s`ochtends als we op het punt staan om naar het werk te gaan! Voor mij niet zo`n ramp want ik kan ook prima ontbijten met havermout, yoghurt of brinta maar voor mijn vriend wel! Hij vindt al die dingen niet lekker en dus kreeg ik later op de ochtend deze foto van hem via Whats App, toch nog ontbijt voor hem! 

Voor mijn collega kocht ik afgelopen weekend bij de Xenos deze schattige magneetjes voor op haar nieuwe white bord en nam ze vandaag voor haar mee naar het werk!

2014-04-03 22.06.312014-04-01 18.12.11

Dinsdagochtend was mijn lady Speed Stick toch echt helemaal op, snik! Deze kocht ik tijdens onze vakantie van afgelopen jaar in New York, erg fijne deo! Daar ga ik zeker een voorraadje van aanleggen wanneer we weer afreizen naar de USA! Toch even snel een fotootje gemaakt voor ik `m weggooide! 

Toen ik dinsdagavond thuis kwam van mijn werk had de postbode eindelijk mijn pakketje van BooHoo gebracht. Ik heb een aantal jurkjes en rokjes gekocht. In mei gaan we een weekje met mijn schoonfamilie naar Turkije en dat vond ik een goed excuse om mijn mijn zomergarderobe alvast aan te vullen.

Woensdagavond ging ik met een vriendinnetje naar de sauna, helaas heb ik daar geen foto`s van want ja… waar laat je je telefoon in de sauna! Maar we hebben heerlijk gerelaxed en lekker bijgekletst! 

 

2014-04-03 21.32.412014-04-07 10.00.29

Mijn schoonvader was vrijdag jarig en donderdagavond zijn we even de stad in geweest om een kado voor hem te kopen. Nou ja, mijn schoonouders weten eigenlijk nooit een kado te bedenken dus meestal wordt het gewoon een bon van het een of ander! Zo voor mijn schoonvader dus een bon van de Douglas en ja….. dan kan ik het niet laten om even te kijken of ze het nieuwe nagellak zetje van OPI ook hebben. Ik was eigenlijk niet van plan om het te kopen maar toen ik het doosje eenmaal in handen had werd ik verliefd op die vrolijke zomerse kleurtjes. Thuis ook maar direct even een kleurtje proberen!   

2014-04-03 12.15.562014-04-06 19.11.54

Van mijn moeder kreeg ik dit fotootje via Whats App. Ze trof deze ravage aan bij mijn broertje in de tuin toen ze hun hond Chevy op ging halen voor een wandeling! Ze dacht dat hij zich misschien wel zou vervelen, maar hij wist zich blijkbaar prima te vermaken alleen! 

Zaterdag was het open huis, wij proberen nu al zo`n 3 jaar ons huis te verkopen maar dat wil nog niet echt vlotten. Dus zaterdag huisje van top tot teen schoongemaakt, verse bloemen op de vaas en mijn beste pakje aan! We hebben 2 kijkers gehad en nu hopen dat er toch eens iemand een bod gaat doen! S`avonds gingen we naar Arnhem bij vrienden op verjaardag, helaas lag mijn telefoon nog thuis (overkomt mij bijna nooit!) en heb ik dus geen foto`s kunnen maken. 

Zondag was een heerlijke uitslaap, een beetje schoonmaak en op de bank hang dag! 

Wat hebben jullie gedaan dit weekend? Wie heeft er ervaring met het shoppen bij BooHoo? Het was voor mij de eerste keer en ik ben erg blij met mijn aankopen! 

 

Jessie

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  Isabel

  |

  Oh super die Opi kleurtjes. En boohoo ga ik zeker eens even bezoeken. Benieuwd naar de aankopen!!

  Reply

 • Avatar

  Bertie

  |

  wat heb je daar een leuke tas ! Lijkt wel zelf gehaakt….

  Reply

Laat een reactie achter