About Jessie week 13 2014

Maandag is de hond van mijn broertje geslaagd voor zijn puppy diploma, zo trots! Dus ging ik woensdagmiddag even gezellig langs om met mijn broertje en schoonzusje te lunchen en natuurlijk ook even met Chevy te knuffelen! Zaterdag gingen we lekker uit eten met vrienden bij de Japanner en zondag hielden we de grote lente schoonmaak, heerlijk zo`n frisse wind door ons huis…

2014-03-24 16.03.452014-03-27 12.52.31

Dit grappig plaatje kreeg ik toegestuurd door een collega en ik moest er erg om lachen. Af en toe heb je van die dagen dat dit plaatje heel toepasselijk is! En dit leuke gedichtje heeft zij uit de Flow geknipt en bij ons in het kantoor op het bord gehangen. Ik hou er van een beetje gezelligheid op kantoor, ik breng er tenslotte wel 32uur per week mijn tijd door!

2014-03-26 14.46.492014-03-26 13.22.22

Oh… ik wil ook zo graag een hond, maar daar moet je wel ruimte en een tuin voor hebben vind ik en dat hebben we niet op ons kleine appartementje! Dus tot die tijd moet ik mij nog maar even met dit schatje vermaken… ook geen straf! 

2014-03-28 17.47.09-12014-03-26 20.56.21

Vrijdag was het pannenkoekendag hoorde ik s`ochtends op de radio. Heel toevallig stond er bij ons die dag ook pannenkoek op het menu, kwam dat even mooi uit! Wanneer ik s`avonds na het eten geen plannen heb, vind ik het heerlijk om met muziek op even het huis aan kant te maken! Klinkt misschien wat huisvrouwerig, maar muziek werkt bij mij vaak erg stimulerend. Wanneer ik tegen een (huishoudelijk) klusje op kijk… hup koptelefoon op met mijn favoriete muziek en het klusje is ineens een stuk minder vervelend! 

2014-03-29 09.26.34-12014-03-29 13.13.15-1

Door de week gun ik mezelf geen tijd voor een uitgebreid ontbijt en prop ik vaak onder het rijden een boterham in mijn mond. Maar in het weekend ga ik er vaak even lekker voor zitten. Nu zou je misschien zeggen: "Warme havermout met banaan en kaneel is toch niet echt uitgebreid ontbijten?" Dat klopt, maar wel erg lastig om tijdens het autorijden naar binnen te werken!

Zaterdagmiddag ontving ik voor het eerst de Prettybox, voor heen heette het Glossybox! Ik ontvang deze box nu ongeveer een half jaar en ook dit keer was ik weer erg tevreden over de inhoud, toch altijd een soort van cadeautje. Voor de mensen die het niet kennen; Prettybox (voorheen dus Glossybox) is een abonnement dat je per maand weer op kan zeggen. Het kost €15 en je ontvang elke maand een box met minimaal 5 beautyproducten, soms fullsize, soms high end! De waarde van de box is altijd meer (vaak veel meer) dan je er voor betaald!  

2014-03-29 20.24.53-12014-03-29 21.33.36

En zaterdagavond gingen we heerlijk uit eten bij de Japanner! Lang geleden dat ik zo heerlijk Sushi heb gegeten en ik had zelfs ruimte voor een toetje! Zondag hebben we alvast de grote lente schoonmaak gehouden. Lekker alle ramen en deuren tegen elkaar open gezet en een frisse lentebries door het huis! Wij zijn er helemaal kaar voor, laat het mooie weer maar komen (of nou ja, laat het mooie weer maar gewoon blijven!)

Zijn jullie ook al begonnen met de lente schoonmaak (wij zijn mischien ook wat vroeg dit jaar)? Of stellen jullie dat nog even uit?  

Jessie

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  Bertie

  |

  mm… misschien geen gek idee om ook eens Sushi te gaan eten bij de Japanner en wat betreft die schoonmaak…. och misschien ook geen slecht idee.

  Reply

 • Avatar

  Isabel

  |

  Wat een schattige hond. En zo’n prettybox lijkt me ook wel wat. Iedere maand zo’n verrassing!

  Reply

Laat een reactie achter