About Jessie week 12 2014

Deze week begon ik rustig met een dagje thuiswerken. Dinsdagavond had ik les 3 van de naaicursus en donderdagavond ging ik met een vriendin naar de nieuwe voorstelling van Sara Kroos. 

Lees en kijk je mee… 

2014-03-17 10.03.21-12014-03-17 15.53.20

Maandag had ik een lekker thuiswerk dagje, heerlijk! Tussen het werk door kon ik nog een paar huishoudelijke klusjes doen en nog even aan mijn blog werken zodat ik s`avonds lekker vrij was en op de bank kon ploffen om mijn favoriete TV-serie te kijken, op het moment is dat "True Blood"!  

2014-03-18 14.12.112014-03-18 19.33.25-1

Omdat stemrecht niet iets vanzelfsprekends is vind ik het altijd wel belangrijk om te gaan stemmen, maar met gemeente verkiezingen weet ik nooit zo goed op wie. Dus heb ik dinsdagmiddag maar even de hulp van de stemwijzer ingeroepen. Daar kwam uit dat ik op de OPA beweging zou moeten stemmen. Aangezien ik nog geen 80+ ben en ik ooit eerst nog eens moeder hoop te worden voor ik oma zou kunnen worden heb ik toch maar besloten om op de PvdA te stemmen, dit was voor mij de 2e keus volgens de stemwijzer! En wanneer ik geen persoon in mijn hoofd heb om op te stemmen maar alleen een partij, dan kies ik de eerste vrouw op de lijst. Een trucje dat ik van mijn moeder heb geleerd, een beetje 'girl power' altijd goed! s`Avonds had ik mijn 3e naailes bij "Echt Sjaan". Een jonge meid die op haar zolderkamer een klein naaiatelier heeft ingericht waar maximaal 5 personen haar naailes kunnen volgen, super leerzaam! Het eind resultaat van deze les heb je misschien al voorbij zien komen op Instagram.      

2014-03-19 17.46.492014-03-19 18.42.54

Woensdag is mijn vrije dag en dan heb ik wat meer tijd om het avondeten te bereiden. Af en toe vind ik het dan leuk om wat nieuwe dingen uit te proberen en dat waren dit keer frietjes van zoete aardappelen en sajoer boontjes. Geen idee meer waar ik de recepten vandaan gehaald heb, maar als je even googeld dan vind je er vast één! Na deze heerlijke maaltijd hebben mijn vriend en ik samen gestemt, maar niet op de zelfde partij. 

2014-03-20 22.11.252014-03-22 11.47.54

Donderdag ben ik met een vriendin naar de nieuwe voorstelling van Sara Kroos geweest. T'was weer een hilarische voorstelling, afgewisseld met gevoelige liedjes, super! Vóór de voorstelling zouden mijn vriend en ik bij mijn vriendin gaan eten echter liep dit wat in de soep. Er was namelijk een ernstig ongeluk gebeurd op de IJsselbrug en daardoor stond het verkeer helemaal vast en hebben we langer dan een uur in de file gestaan. Dus eten zat er niet meer in, Snelle Jelle in de tas en hup door naar de schouwburg, maar het was het haasten zeker waard! Bij thuiskomst vond ik dit leuke kaartje van een ander lief vriendinnetje in de bus! Altijd fijn om een kaartje te ontvangen! 

2014-03-22 13.19.04-12014-03-22 17.19.51

Het weekend hebben we lekker geshopt en een tosti gegeten in de stad. Bij de Hema zag ik dit, op het eerste gezicht, simpele hempje hangen. Ik kon niet kiezen tussen een ronde of een V hals maar koos uiteindelijk toch voor een wit en een zwart hempje met V hals. Pas thuis kwam ik erachter dat ik helemaal niet had hoeven kiezen omdat je dit hempje aan twee kanten kan dragen, aan de ene kant een ronde hals en aan de andere kant een V hals, ik vond dat zo grappig! Wilde ik even met jullie delen!  

2014-03-22 20.44.332014-03-22 22.12.14

Zondagavond zijn we met de hele familie van mijn moeders kant uit eten geweest ter ere van mijn opa`s verjaardag. Hij is vorig jaar op 93 jarige leeftijd overleden. Samen hebben we op hem geproost en genoten van het heerlijke eten. Het toetje zag er heerlijk en zo feestelijk uit!  Aan de muur zag mijn moeder dit bordje met deze grappige tekst hangen, dat moest ik natuurlijk even op de foto zetten! 

Hebben jullie ook een fijne week gehad?

 

Jessie

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter