Shoplog: Beautiful Bijoux

2014-02-12 09.48.43

Een aantal weken geleden plaatste ik een bestelling op Beautiful Bijou.nl. Nieuwsgierig wat ik heb gekocht…..

Op de Blog van Elise Joanne zag ik een aantal keren een filmpje voorbij komen waarin ze haar gekochte en gekregen sieraden uit deze webshop met haar lezers deelde. Alleen al van de verpakking werd ik heel vrolijk, geweldig die stipjes en strikjes! Maar de inhoud van deze gezellig pakketjes vond ik ook erg leuk! Dus besloot ik even rond te neuzen in hun webshop en ja….. dan belanden er natuurlijk een aantal dingetjes in mijn winkelmandje!

image2014-02-12 09.49.49

Oke, nog één keer die super schattige verpakking en een sneak peak van de sieraden die ik heb gekocht.

2014-02-12 09.28.002014-02-12 09.37.39

Als eerste stopte ik dit cupcake armbandje in mijn mandje, how cute!!! En ik kreeg er dit infinity kettinkje bij cadeau! Deze mooie statement necklace heeft geen sluiting maar de steentjes zitten aan een lint die je in je nek vastknoopt, erg leuk!

2014-02-12 09.29.272014-02-12 09.34.21

Deze uil ketting vond ik zo schattig. Uiltjes zijn tegenwoordig helemaal "Hot and Happening", je ziet ze overal terugkomen! Ook in dit doosje kreeg ik een cadeautje, een klein wishbone kettinkje. En deze ring… ik kreeg er zo`n zomergevoel van, deze leuke kleurtjes passen bij elke zomerse outfit.

2014-02-12 09.38.542014-02-12 09.36.06

And last but not least, het meest gevulde doosje! De oorbellen zijn wat groter dan ik had verwacht maar dat vind ik niet erg! Hoe meer het glitterd, hoe beter! Mijn vriend noemt mij vaak een ekstertje, ik kan geen winkel met fonkelende sieraden voorbij lopen! 

Op het zilveren plaatje van dit armbandje staat de tekst: "Where there`s a will there`s a way" en in combinatie met zo`n stoere hagedis vind ik dit armbandje helemaal bij mij passen. In mijn linker oor draag ik al jaren een hagedisje, ik vind het zulke stoere beesten. Wel is dit armbandje wat lastig om mijn pols te krijgen, dit lukt me niet in mijn eentje. Maar er is vaak wel iemand in de buurt die me daar even mee wil helpen! 

Wat vinden jullie van de sieraden en niet te vergeten de verpakking? Kennen jullie deze webshop? Nog tips voor andere leuke accessoire webshops?

Jessie

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (7)

 • Avatar

  Erin

  |

  Ik heb je genomineerd voor een Liebster Award: kijk op blueberrydreamers.blogspot.nl voor meer!
  Succes 🙂 x

  Reply

  • Avatar

   jessie

   |

   Wat super leuk, dank je wel Erin! Ik ga je vragen zeker beantwoorden en de rest van opdrachten uitvoeren. Lief dat je me genomineerd hebt!

   Reply

 • Avatar

  bertie

  |

  leuk hoor die sieraden, ik ga zeker ook even in deze webshop snuffelen!

  Reply

  • Avatar

   jessie

   |

   Ha ha, veel snuffel plezier Bertie!

   Reply

 • Avatar

  Isabel

  |

  Heerlijk om zulke pakjes te ontvangen. Ga zeker even snuffelen

  Reply

 • Avatar

  Marlou (Beautiful-Bijoux)

  |

  Wat een leuk en uitgebreid artikel, bedankt!

  (P.s. Dat ekster gevoel kennen we allemaal 😉 haha)

  Reply

  • Avatar

   jessie

   |

   Graag gedaan Marlou! Je hebt ook zoveel leuke sieraden in je webshop en ik word nog blij van de verpakkingen als ik het artikel terug lees!

   Reply

Laat een reactie achter